Christine Krieg

Jeg heter Christine, bor i Oslo og er over middels glad i sosiale medier, smågodt, planter, marsvin og puslespill. Har tidligere studert prosjektledelse på Westerdals, men nå driver jeg mitt eget kommunikasjonsbyrå, Krieg Kommunikasjon, hvor jeg hjelper bedrifter med alt fra drift, innholdsproduksjon, strategi, workshops, rådgivning og kurs i sosiale medier. I tillegg til å drive mitt eget byrå driver jeg også en bitteliten business hvor jeg designer kopper, totebags og t-skjorter som jeg selger via Facebook-siden min. Jeg er litt sånn som Pippi og tenker ofte at “det har jeg ikke gjort før, så det klarer jeg helt sikker”, så derfor kan jeg litt om mye. Når jeg blir (ordentlig) voksen er drømmen å bli elektriker.

Jeg er veldig glad i musikk, og skulle ønske jeg fikk betalt for å lage spillelister i Spotify. Inntil videre nøyer jeg meg med å dele de med dere.

Jobber iherdig med å anlegge en grønn jungel hjemme, og til tider har jeg nærmere 80 planter på 67 kvm. Jeg elsker å snakke med folk om planter, så derfor lagte jeg en egen plantegruppe på Facebook; Grønn Oase. I skrivende stund har den nærmere 700 medlemmer, og har til og med fått sin egen Instagram-konto. Jeg har også figurert som planteentusiast hos Min Mote. Den artikkelen kan du lese her.

Som den introverten jeg er så har jeg tilbrakt uttalige timer foran min kjære datamaskin, noe som har gjort meg til godt over gjennomsnittet opptatt av sosiale medier og digital kommunikasjon. Jeg har nærmest bodd foran datamaskinen siden jeg fikk min første på 90-tallet en gang, og brukte store deler av ungdomstiden min på å lære meg HTML. Min første nettside ble kodet for hånd i Notepad, og så dagens lys allerede i 1999(!). Siden den gang har jeg vært på ca. samtlige sosiale medier som har eksistert, alt fra Blink, til Spraydate, til Nettby, til Myspace og til Livejournal. Jeg skrev dagbok på nett fra tidlig alder av, lenge før ordet blogg engang eksisterte, og når bloggen gjorde sitt inntog så hadde jeg flere varianter der også, blant annet har jeg hatt både en stor scrappe-blogg(!?!) og en stor interiørblogg. I den senere tid har Instagram lenge vært min favoritt-plattform, men i det siste har jeg fått mer og mer sansen for Twitter igjen. Det går litt i bølgedaler det der.

Her er 10 fun facts om meg:

  1. Jeg tilhører de ytterst få prosentene som fremdeles sverger til PC
  2. Jeg elsker smågodt, og om jeg ikke var så fornuftig så hadde jeg nok spist det til alle måltider
  3. Da iPhonen kom proklamerte jeg for alle rundt meg at det var det mest tullete man kunne kjøpe seg. Hvorfor i all verden skulle man ha en datamaskin i lommen? Nå har jeg den største Iphonen. Men skal fremdeles ikke ha Mac.
  4. Var med i Norges første CS-klan for jenter
  5. ELSKER kontorrekvisita
  6. Er listoman – har garantert ei liste for alt
  7. Tilhører typen som fremdeles bruker analog kalender
  8. Har 2 marsvin: Tiny og Fluff. (R.I.P. Cotton)
  9. Har over 30 tatoveringer – og vil ha enda fler.
  10. Søkte VK1 Blomsterdekoratør på VGS – og kom inn. Takket dog nei til plass. Fremdeles veldig glad i blomster og planter.

Lurer du på noe? Send meg gjerne en e-post på: christine@christinekrieg.no