Krieg Kommunikasjon

Krieg Kommunikasjon så dagens lys i 2015 da jeg studerte, og Slottsfjellfestivalen plutselig lurte på om jeg ikke ville drifte deres sosiale medier, og det ville jeg jo. På skolen var vi i full gang med å skrive forretningsplan, enkeltpersonsforetak ble opprettet og plutselig var jeg min egen sjef og drev mitt eget byrå.

Etter to og et halvt år på skolen hadde jeg så mye å gjøre i det lille byrået mitt at jeg sluttet på skolen for å følge drømmen min videre. Siden januar 2017 har jeg jobbet på fulltid med Krieg Kommunikasjon, og her gjør jeg alt fra drift, innholdsproduksjon, strategi, workshops, rådgivning og kurs i sosiale medier for bedrifter.

Jeg har jobbet med utrolig mange bra folk og bedrifter, blant annet: Valen-Utvik, Slottsfjell, Atomic Soul Booking, Urban Jungle, Vervenfestivalen, Mablisfestivalen, Rødt, AKKS Oslo, STAR Rogaland, Rockslo, Gundelach og The band called Oh.

Jobbe sammen?

Trenger du hjelp til dine sosiale medier og tenker at vi er en god match så synes jeg du skal gi en lyd til christine@kriegkommunikasjon.no 🙂

Du finner også Krieg Kommunikasjon på både Facebook og Instagram.