In Interiør

Slik lager du enkelt en bildevegg på soverommet

// REKLAME

Lag din egen bildevegg på 1-2-3!

Det tar tid å bo seg inn på et nytt sted, men etter å ha bodd i denne leiligheten i snart ett år føltes det ut som det var på tide å få noe opp på veggene på soverommet. Å henge opp ting på murvegger kan jo ta motet fra noen og enhver, men heldigvis har jeg funnet en helt genial oppfinnelse som gjør det tusen ganger enklere for oss som leier og ikke kan herje for mye med veggene. I tillegg lurte Dear Sam på om jeg ikke ville gjøre et samarbeid, og det ville jeg selvfølgelig. Hadde allerede et par prints derfra på ønskelisten min 😀

Før jeg lager en bildevegg pleier jeg alltid å legge bildene utover på gulvet for å sørge for at jeg får en plassering som funker, og for å se hvilke prints som funker sammen. Jeg liker at det ser litt tilfeldig ut, og at ikke alt skal være helt perfekt. For et ryddig inntrykk kan det være greit å ha noen linjer man følger, enten det er en rett linje øverst, nederst eller midt i. Her valgte jeg å ha en rett linje på venstre side av de to store bildene i midten. Som dere kan se så endte jeg ikke opp med den plasseringen jeg først hadde på gulvet, men valgte å flytte litt rundt på noen av printsa. Jeg hadde i utgangspunktet tenkt å bare gå for eikerammer, men siden noen av printsa var ganske lyse, så endte jeg opp med sorte rammer på disse for å skape en enda større kontrast. Synes det funket bra sammen med rammene i eik.

Dette er plakatene jeg valgte ut: I dream of Pablo // Folded // Ice Cream // Copenhagen Abstract // Bone Structure // Girls Girls Girls // Magnetic Field. I tillegg er eikerammene i 40×50 og 21×30 fra Dear Sam.

Etter å ha prøvd ut rammene på gulvet pleier jeg alltid å ta papiret som ligger inne i rammene og henge opp på veggen med Tack-it for å se hvordan det kommer til å se ut. I tillegg sparer man veggen for undøvendige spikerhull om man skal spikre opp. Min aller beste lifehack når man har murvegger er å bruke borrelås fra Clas Ohlson. Command Strips fra 3M er det beste som noen gang har hendt meg (og det får jeg ikke engang betalt for å si!). Det er enkelt å ta bort, lager ingen merker og gjør opphengingen til en lek! Dessuten holder de seg på veggen, de faller ikke ned. Funker til og med i stuen hvor jeg har tapet med litt struktur i.

Tada! Slik ble det ferdige resultatet 😀 Nå ser det faktisk ut som om det bor noen på soverommet/hjemmekontoret mitt! Veldig, veldig fornøyd. Og så lurer jeg fælt på hvilken vegg jeg kan gå løs på neste gang? Det er jo så gøy!

Vil du også gå i gang? Frem til 14. februar får du 25% hos Dear Sam med rabattkoden CHRISTINE25.

Share Tweet Pin It +1
Previous Post10 lettstelte planter som alle kan få til
Next PostKule Kvinner: Linn Winsnes Rosenborg

No Comments

Leave a Reply