In Kule kvinner

Kule kvinner: Mia Landsem

Mia har dedikert det meste av tiden sin til å være digitaldetektiv, for å spore opp personer som sprer andres private bilder. Du har kanskje lest om henne før? Det var nemlig Mia som først oppdaget at håndballspiller Nora Mørk sine nakenbilder var kommet på avveie, på en nettside hun overvåker. Siden den gang har hun hjulpet hundrevis av jenter som har fått spredd nakenbildene sine på nett. I tillegg reiser hun rundt i hele landet og holder foredrag om temaet. Nå er hun også nominert til jenteprisen, en pris som PLAN deler ut hvert år til noen som har utmerket seg i kampen for jenters rettigheter.

Hvem er du og hva driver du med? Jeg er Mia Landsem. Hjelper folk om nakenbildene dems har kommet på nett, eller generelle ting på data. Ellers studerer jeg IT-sikkerhet på Noroff og har gått 2 år på idrettshøgskolen. Ellers koser jeg med bikkja mi, holder foredrag og jobber i Urban!

Hvilken bakgrunn har du? Bakrunn hmmm. Gamer? Idrettsutøver? Hadde det vanskelig før i tiden. Livet ekke lett gitt.

Skjer det noe gøy i livet ditt for tiden? Jeg har en liten valp som er ganske morro (og mye arbeid!) også reiser jeg mye fremover på foredrag. Også er jeg nominert til noen priser, som er stor stas!

Hva inspirerer deg? Det som inspirerer meg er når ting faktisk skjer. Og generelt inspirerende mennesker. Digger Obama og sterke kvinner.

Hvem er ditt/dine største forbilde(r)? Hm. Har ikke noen store forbilder sånn egentlig. Alltid sett mye opp til foreldrene mine. Jeg kan takke de for mine holdninger og verdier.

Hva er din beste lifehack? Wæææ jeg er dårlig på sånne ting. Du vet ketchupbeholderne på Maccern osv? Om du strekker de ut på toppen får du en større beholder/kopp!!!!

Vil du ha hjelp fra Mia, booke henne til foredag eller lese hennes gode tips? Her kan du besøke hjemmesiden hennes.

Vil du lese om flere kule kvinner så trykker du her.

Share Tweet Pin It +1

You may also like

Kule kvinner: Sofie Frøysaa

Posted on 9. November 2018

Kule kvinner: Victoria Ulrikke Iles

Posted on 5. June 2018

Linn Winsnes Rosenborg

Kule Kvinner: Linn Winsnes Rosenborg

Posted on 12. March 2019

Previous PostKule kvinner: Limita Lunde
Next PostKule kvinner: Sofie Frøysaa

No Comments

Leave a Reply