In Kule kvinner

Kule kvinner: Limita Lunde

Limita Lunde

Kulturlivet i Oslo hadde ikke vært det samme uten Limita. Vi snakker damen som nylig ble feiret med en egen “You have the same amount of hours in a day as Limita Lunde”-kopp. Og for oss som sliter litt med de få timene vi har fått utdelt i døgnet, så forblir det et mysterie hvordan Limita får til alt det hun gjør. Likefullt er hun et stort forbilde og en superkvinne av dimensjoner.

Hvem er du og hva driver du med? Jeg er Limita Lunde; daglig leder og bookingansvarlig på Parkteatret Scene, medeier på Bruket, advokatfullmektig på Bing Hodneland advokatselskap. Jeg sitter i noen styrer og musikkjuryer, underviser og holder foredrag for skoler og kulturorganisasjoner og har jobbet i Øyafestivalen i 15 år.

Hvilken bakgrunn har du? Bakgrunnen min kommer fra både musikkbransjen og jus. Jeg utdannet meg som jurist og leverte masteren min i 2009, begynte å jobbe på Parkteatret etter å ha blitt drita lei av jussen og er nå tilbake i den juridiske verdenen med ene foten for å kunne få advokatbevillingen min.

Skjer det noe gøy i livet ditt for tiden?
Livet skjer i aller høyeste grad og jeg er sykt takknemlig for alle de bra folka jeg får jobbe med og at jeg hver dag våkner og gleder meg til å dra på jobb uansett hvilken av jobbene det er.

Hva inspirerer deg? Bra folk som jobber hardt og gjør bra ting inspirerer meg.

Hvem er ditt/dine største forbilde(r)? Captain Jack Sparrow for livet!

Hva er din beste lifehack? Bli sammen med en som er glad i å lage mat <3

Vil du lese om flere kule kvinner? Her finner du alle samlet.

Share Tweet Pin It +1

You may also like

Kule kvinner: Victoria Ulrikke Iles

Posted on 5. June 2018

Kule kvinner: Karen Norbakk

Posted on 25. May 2018

Cathrine Follnes

Kule kvinner: Cathrine Follnes

Posted on 10. July 2018

Previous PostKule kvinner: Karoline Skarstein
Next PostKule kvinner: Mia Landsem

No Comments

Leave a Reply