In Kule kvinner

Kule kvinner: Isabelle Karlsson

Isabelle Karlsson

Hvis du har fulgt med på YLTV de siste årene (og det har du jo selvfølgelig), så har du selvfølgelig sett dyktige Isabelle mens hun intervjuer kommende stjerner, og serverer deg det siste nye som rører seg i den urbane musikkscenen som om hun aldri har gjort noe annet. For deg som ikke kjenner til YLTV, er det skandinavias nummer 1 kanal når det kommer til urban musikk fra Norge, Sverige og Danmark. Så, hvem er egentlig Isabelle? Det skal vi få svar på her:

Hvem er du og hva driver du med? Jeg er en svensk jente fra Bergen, bosatt i Oslo på tredje året. Selv om vi bergensere er kjent for å være over gjennomsnittet patriotiske elsker jeg livet i hovedstaden, og blir nok værende her en god stund (kanskje for alltid). I 2015 var jeg med å starte Young Leaders TV for fullt sammen med Marius Solberg. YLTV er en plattform for urban musikk hvor vi jobber for å samle Skandinavia og fremme kulturen, et arbeid jeg er veldig stolt av ta del i. I tillegg jobber jeg som journalist i radio hos Bauer Media, hvor jeg får være med på en utrolig spennende utvikling.

Hvilken bakgrunn har du? Jeg studerte journalistikk i Bergen og jobbet både i lokalavis og som frilansjournalist i en liten periode. Jeg skjønte fort at arbeidsmarkedet i hovedstaden var hakket mer spennende og flyttet på meg da jeg fikk sommerjobb i en riksdekkende avis. Der jobbet jeg i noen måneder før jeg fant jeg ut at jeg heller ville satse på YLTV og musikkjournalistikk i videoformat. Etter hvert fikk jeg også sjansen til å prøve meg på radio hos Christine Dancke i NRK P3, en erfaring jeg setter utrolig stor pris på.

Skjer det noe gøy i livet ditt for tiden? Jeg skal for første gang flytte for meg selv, i min helt egne leilighet. Det gleder jeg meg ekstremt mye til(!) Ellers har jeg en gjeng med utrolig bra mennesker i livet mitt som jeg har det veldig gøy sammen med, og i tillegg er jo sommer, bading og festivaler veldig gøy.

Hva inspirerer deg? Det er som regel når jeg løper eller går ute i naturen at det popper opp flest ideer i hodet. Liker meg godt i skogen eller på fjellene i Bergen.

Hvem er ditt/dine største forbilde(r)? Jeg ser generelt opp til ambisiøse kvinner med entreprenørånd som tar styring over sitt eget liv og får ting til å skje. Svenske Isabella Löwengrip er et godt eksempel, og så er jeg heldig som har mange gode venninner med disse egenskapene som inspirerer meg hver dag.

Hva er din beste lifehack? Bysykkel! Jeg har for første gang tatt i bruk bysykkel i år, og en helt ny verden åpnet seg. Det er så chill å sykle på sommeren i stedet for å sitte på en svett buss. Anbefales.

Flere kule kvinner? Her finner du en hel haug.

Share Tweet Pin It +1

You may also like

Kule kvinner: Mia Landsem

Posted on 9. October 2018

Emilie Becker

Kule kvinner: Emilie Becker

Posted on 27. July 2018

Karoline Skarstein

Kule kvinner: Karoline Skarstein

Posted on 4. September 2018

Previous PostKule Kvinner: Marie Ulven
Next PostKule kvinner: Cathrine Follnes

No Comments

Leave a Reply