In Kule kvinner

Kule kvinner: Emilie Becker

Emilie Becker

Jeg ramlet over Emilie på Instagram for første gang i 2015 da jeg jobbet med sosiale medier for Slottsfjell, hun lagde nemlig en fiktiv profil til festivalen da hun studerte. Siden den gang har hun dukket opp med jevne mellomrom, sist med sine fantastiske vagina t-skjorter. Nå har Emilie flyttet til Bergen, og satser alt på å bli illustratør på heltid.

(Fra Emilie sin Instagram. Se, hun har tegnet meg også!)

 

Hvem er du og hva driver du med? Hvem er jeg? Det lurer jeg selv på mange ganger, ei blid jente på 27 år som tror hun er 23. Megafan av fargen rosa, fra Tønsberg og lever med spor av skrivefeil. Jeg er utdannet illustratør og selger fitte-tskjorter, jobber som servitør på deltid og har nylig flyttet til Bergen med typen. Jeg elsker å være glad, da er jeg på mitt beste. Kan man si at man er kreativitet? Jeg elsker hvert fall å være kreativ, det å lage noe nytt eller bruke noe gammelt for å skape noe fint, gjerne med et budskap. Jeg er en drømmer, hode mitt er fylt med tanker og ting jeg vil gjøre, selv om alt ikke alltid blir gjort liker jeg å drømme om hva som kan bli 🙂

Hvilken bakgrunn har du? Jeg er en person som tror jeg hadde trivdes i hvilken som helst jobb så lenge det er litt variasjon. Jeg har drevet med friidrett i mange år, trodde jeg skulle bli verdensmester! Har årsstudium med tegnspråk og fire års skolegang innenfor det kreative området, endte opp med en master i visuell kommunikasjon. Jeg vil si jeg er en av de heldige, har hatt en god familie (to familier, skilte foreldre) som alltid har gitt meg det jeg trenger, mat, klær, reiser og motivasjon. Og drømmen om at jeg skal få til å leve av å tegne. Nå må jeg bare vise dem og verden at jeg får det til.

Skjer det noe gøy i livet ditt for tiden? Har fått meg samboer, flyttet til Bergen i mai, aldri bodd her før. En nydelig by med foreløpig bra folk. Prøver å lære meg byen, men det har ikke gått så bra enda, så skal på sightseeing med kjæresten. Det er fortsatt spennende å selge fitte-tskjorter, men begynner å bli tom på lageret så må finne et nytt printsted i Bergen, det er så motiverende at så mange liker det jeg gjør. Jeg er veldig klar for at noe gøy skal skje, så etter sommeren skal jeg jobbe hardt for å finne meg en jobb innenfor feltet mitt!

Hva inspirerer deg? For meg er inspirasjon ting som skjer rundt meg, mennesker jeg møter, og nye ting jeg ser. Jeg blir inspirert av andre som gjør og får til det de vil, av himmelen når den er rosa og bare av å stirre på folk på gaten.

Hvem er ditt/dine største forbilde(r)?
Det blir feil av meg å si jeg ikke har et forbilde, for jeg tar inspirasjon fra mange mennesker der ute, men jeg har ikke en spesifikk person som jeg ser så opp til at jeg vil ha dem på en poster i stua. Men jeg ser opp til venner og folk jeg ikke kjenner som er snille med andre, gjør det de vil gjøre og lever slik som er bra for dem. Hjelper andre rundt seg, med en klem eller motiverende ord. Tenker seg om før man dømmer andre og har sine egne meninger. Et forbilde er noen man selv kunne tenke seg å være og de finnes det mange av i min verden.

Hva er din beste lifehack? Oh, gøy spørsmål. Jeg ser på meg selv som utrolig praktisk anlagt, haha litt høy i hatten her. Men jeg er ganske god på å finne løsninger på problemer og det tror jeg venner og familie ville vært enig i. Mitt lifehack er en cheesy line: Ikke se problemet, men løsningen. Jeg vant en gang en konkurranse hvor man skulle sende inn en kreativ løsning man hadde gjort: Jeg skulle shave leggen men hadde bare bladet, da limte jeg bladet på tannkosten, så det ble two in one:-) Haha, høres teit ut når jeg sier det høyt! Men tipset mitt er hvert fall å prøve, det går en av to veier! Det samme gjelder hvis man er redd for å spørre folk om ting, I am not afraid anymore, nå spør jeg bare og har insett at jeg får et ja eller nei. Live er ikke så skummelt som vi skal ha det til.

T-skjortene til Emilie kan du kjøpe via nettbutikken. Illustrasjonene finner du i portfolioen hennes. Sjekk også ut Emilie på Instagram.

Vil du bli inspirert av flere kule kvinner? Her finner du oversikten over alle sammen.

Share Tweet Pin It +1

You may also like

Linn Winsnes Rosenborg

Kule Kvinner: Linn Winsnes Rosenborg

Posted on 12. March 2019

Kule kvinner: Victoria Ulrikke Iles

Posted on 5. June 2018

Kule Kvinner: Marie Ulven

Posted on 21. June 2018

Previous PostKule kvinner: Cathrine Follnes
Next PostKule kvinner: Ina Luna Gundersen