In Kule kvinner

Kule kvinner: Veronica Mike Solheim

Veronica Mike Solheim

Jeg blir så inspirert av kvinner som setter seg mål, og som ikke gir seg før de har nådd målet. Mike er ei sånn dame – og det elsker jeg.

Hvem er du og hva driver du med? Jeg vet ikke om noen av disse tingene kan si noe om hvem jeg er, men jeg heter hvertfall Mike og jobber i ANTI, hvor jeg er redaktør og kreativ leder for A New Type of Imprint — et magasin om kreativ kultur og design, som jeg startet sammen med ANTI i 2014. I dag driver jeg fremdeles med det, samt rådgivning og produksjon av content til kunder. Utenom jobb forsyner jeg meg grovt av alt det deilige Oslo har å by på av folk, kultur- og mattilbud.

Hvilken bakgrunn har du? Kommer fra Kaupanger, en liten bygd i Sogn, flyttet asap til Kristiansand som 16-åring, gikk MK, bevegde meg videre til Westerdals hvor jeg gikk av med en BA i Art Direction i 2014. I mellomtiden drev jeg en blogg som jeg ble tildelt prisen ‘Årets Blogger‘ for i 2013.

Skjer det noe gøy i livet ditt for tiden? Jeg føler faktisk at hele livet mitt ble snudd på hodet etter en ferie til LA i påska, hvor jeg møtte en deilig amerikaner som nå plutselig er kjæresten min. Akkurat hva dette leder til / hva som er planen med jobb osv, er fremdeles i en såpass tidlig fase at jeg ikke vil dele noe. Men jeg er hvertfall et levende bevis på at livet kan ta en helomvending på bare et par sekunder. Litt som på film.

Hva inspirerer deg? Arkitektur. Ofte gater eller bygninger jeg oppdager på reise. Også bilder av arkitektur er noe av det fineste jeg vet. Ellers blir jeg veldig inspirert av vennene mine, noe jeg er enormt takknemlig for. Har ikke tellingen på hvor mange (gode og dårlige) ideer og drømmer som har kommet frem etter et par flasker vin og skravling med mine bf’s Maja og Vivi.

Hvem er ditt/dine største forbilde(r)?
Det er veldig vanskelig å si. Jeg blir ofte imponert og inspirert av andre kreative, men det endrer seg så fort. Akkurat nå er jeg veldig opptatt av Hiro Murai, som de fleste andre i verden. Han er en master i historiefortelling. Ellers vil jeg vil si at Vilde Feste, Area Retail Trainer i MAC Cosmetics (og god venninne), er et eksempel til etterfølgelse. Hun er powerful og oser respekt, samtidig som hun er vanvittig ydmyk og snill. The best of both worlds.

Hva er din beste lifehack?
Noe jeg oppdaget for to dager siden faktisk! Elsker blåskjell, men det er alltid litt pes å pirke ut innmaten. Denne videoen endrer alt.

Her kan du bli inspirert av enda flere kule kvinner.

Share Tweet Pin It +1

You may also like

Ina Luna Gundersen

Kule kvinner: Ina Luna Gundersen

Posted on 23. August 2018

Kule kvinner: Mia Landsem

Posted on 9. October 2018

Cathrine Follnes

Kule kvinner: Cathrine Follnes

Posted on 10. July 2018

Previous PostKule kvinner: Victoria Ulrikke Iles
Next PostKule Kvinner: Marie Ulven

No Comments

Leave a Reply