In Kule kvinner

Kule Kvinner: Marie Ulven

Du kjenner kanskje Marie best som girl in red. Hun som nylig spilte sin aller første konsert i Oslo, for et fullstappa Bortenfor. Låta hennes ‘summer depression’ har allerede over 1.5 millioner avspilninger på Spotify, ‘i wanna be your girlfriend’ har over 1 million. Hun ble kåret til ‘Ukas Urørt’ i februar, og siden den gang har ting bare gått oppover – nå er hun booket til noen av landets største festivaler. Men hvem er egentlig denne 19 år gamle jenta som lager musikk på soverommet sitt i Horten?

Hvem er du og hva driver du med? Jeg er marie! Jeg er 19 år og jeg lager musikk på rommet mitt.

Hvilken bakgrunn har du? Jeg tror jeg har en ganske standard bakgrunn. Oppvokst i en liten by, Horten. Gått på skole, vært med venner og nå i nyere tid lagd musikk!

Skjer det noe gøy i livet ditt for tiden? Det skjer veldig mye gøy i livet mitt for tiden. Jeg har akkurat sluppet singel, jeg skal spille konserter i sommer og flytte til Oslo for å studere. Spennende tider.

Hva inspirerer deg? Jeg blir veldig inspirert av hverdagslige hendelser, mennesker, kjærlighet og følelser generelt.

Hvem er ditt/dine største forbilde(r)? Jeg tror ikke jeg har én person som forbilde. Jeg ser generelt opp til mennesker som brenner for noe og som får ting til å skje!

Hva er din beste lifehack? Snike på toget (sorry not sorry nsb), men den hacken er så bra at jeg ikke kan dele den.

Sjekk ut musikken til Marie på Spotify, eller følg henne på Instagram.

Flere kule kvinner leser du om her.

Share Tweet Pin It +1

You may also like

Susanne Bjerga Todnem

Kule kvinner: Susanne Bjerga Todnem

Posted on 29. May 2018

Limita Lunde

Kule kvinner: Limita Lunde

Posted on 7. October 2018

Isabelle Karlsson

Kule kvinner: Isabelle Karlsson

Posted on 9. July 2018

Previous PostKule kvinner: Veronica Mike Solheim
Next PostKule kvinner: Isabelle Karlsson

No Comments

Leave a Reply