In Musikk

Spilleliste for Spotify: You Go Girl!

You Go Girl - Spilleliste

Spillelister er noe av det gøyeste jeg vet, og et av mine goals i livet er selvsagt å få betalt for å lage Spotifylister, men inntil videre får jeg nøye meg med å dele mine beste spillelister med dere på bloggen. Jeg har stort sett en liste til enhver anledning, men manglet den ultimate empowering-listen. Den som får deg til å føle deg som en QUEEN når du går bortover gata. Spillelisten som har alle de beste låtene å gire seg opp med før et jobbintervju. Alle låtene du trenger når du skal peppe deg opp til livets date. Musikken som funker når alt suger og alt man trenger er å føle seg bedre. Den listen har jeg laget – med god hjelp fra mine Facebook-venner.

Hva er dine aller beste empowering-sanger? Legg igjen en kommentar så oppdaterer jeg listen.

Share Tweet Pin It +1
Previous PostKule kvinner: Susanne Bjerga Todnem
Next PostKule kvinner: Victoria Ulrikke Iles

1 Comment

  1. Alyssa Nilsen
    2 years ago

    Grimes ft Janelle Monáe – Venus Fly! <3

    Reply

Leave a Reply