In Kule kvinner

Kule kvinner: Susanne Bjerga Todnem

Susanne Bjerga Todnem

Jeg vet om så sykt mange bra damer, så i denne spalten skal jeg snakke med kule kvinner som inspirerer meg. Denne gang har turen kommet til Susanne Bjerga Todnem, som er en bransjekollega jeg ble kjent med via internett (selvfølgelig!).

Hvem er du og hva driver du med? Susanne Bjerga Todnem, 30 år, ekte siddis og over gjennomsnittet glad i avokado. Jobber som prosjektutvikler og rådgiver for sosiale og digitale medier i Hey-Ho Let’s Go. Jeg har tidligere drevet for meg selv, innen sosiale medier og digital markedsføring, da levde jeg ut drømmen min om å reise dit vinden blåste og jobbe fra ulike land. De kuleste stedene jeg har jobbet fra må være Las Vegas, Cape Town og Seychellene.

Hvilken bakgrunn har du? Medier og kommunikasjon på videregående, journalistikk etterpå, en svipptur innom IT-bransjen, flyttet til Australia, kjedet meg, startet eget firma, reiste rundt i verden og sa plutselig ja til en fast stilling da drømmearbeidsgiveren kontaktet meg.

Skjer det noe gøy i livet ditt for tiden? Jeg startet nettopp i splitter ny jobb. Og du vet hva ny jobb betyr? Uante mengder med brand new stationary!! Og selvfølgelig utfordringer, kjekke kolleger og bratt læringskurve.

Hva inspirerer deg? Reising. Jeg får så mye energi og inspirasjon av å reise og møte nye folk. Hver gang jeg jeg er på en ny flyplass, kjøper jeg alltid en bok. Non-fiction, selvsagt. Dette inspirerer meg også. Jeg kan anbefale boken ‘Essentialism’.

Hvem er ditt/dine største forbilde(r)? Min farmor på 90 år. Hun er alltid nysgjerrig, åpen og holder seg oppdatert på det meste. Hun er også veldig positiv, så jeg håper å bli mer som henne.

Hva er din beste lifehack? Minimalisme. Se dokumentarer og les bøker om det. Kvitt deg med alt (og alle?) du ikke trenger. Ikke bare fysiske ting, men også utgifter, ting du abonnerer på eller medlemskap. Alle kan klare å bli en minimalist. Jeg har vært maksimalist hele livet. Mindre ting betyr mindre bekymringer, mer penger, mer plass, mer luft, bedre for miljøet og ro i sjela. I det siste har jeg unsubscribet på 99 % av alt som har kommet i innboksen min, og det føles så utrolig digg.

Vil du lese om flere kule, inspirerende kvinner? Her finner du den fulle oversikten.

Share Tweet Pin It +1

You may also like

Wendi Pendeza Kazonza

Kule kvinner: Wendi Pendeza Kazonza

Posted on 28. August 2018

Linn Winsnes Rosenborg

Kule Kvinner: Linn Winsnes Rosenborg

Posted on 12. March 2019

Isabelle Karlsson

Kule kvinner: Isabelle Karlsson

Posted on 9. July 2018

Previous PostKule kvinner: Karen Norbakk
Next PostSpilleliste for Spotify: You Go Girl!

No Comments

Leave a Reply