In Kule kvinner

Kule kvinner: Karen Norbakk

Hvem er du og hva driver du med? Jeg er Karen Norbakk, levende legende. Neida, jeg er manager for Mandelbaum Management i Oslo. Vi representerer acts som Cashmere Cat, Digitalism, Bearson, Jasper Harris, Rytmeklubben og Hasta. I tillegg til noen andre godbiter…

Hvilken bakgrunn har du?
Jeg har en bachelorgrad i innovasjon og kreativitet, og liker generelt musikk fra mørke klubber med bra bass og interessant “spacing”.

Skjer det noe gøy i livet ditt for tiden?
Jeg kom nettopp hjem fra 6 ukers jobb i USA, og endelig har Kristine og Fabian i Bloggerne slått opp, det er jeg glad for. Ellers gleder jeg meg alltid til festivalsommer og klinings.

Hva inspirerer deg?
Mennesker som kommer langt fordi er snille og inkluderende, du trenger ikke være drittsekk for å bli stor i musikkbransjen. Ambisjon og sulten-het er mer en nok. Og så inspireres jeg av artister/produsenter som har lyst til å jobbe og være kreative.

Hvem er ditt/dine største forbilde(r)?
Jeg er en født pappajente, og har vel egentlig lyst å bli like flink sjef som ham, men med et snev av Vegard Waske-godhet og Lena Midtveit-attitude.

Hva er din beste lifehack?
At de aldri sjekker om du er student på flytoget – BOOM. Generelt tror jeg det å være uredd for å ta kontakt er en ganske bra lifehack, det kan for eksempel skaffe deg VIP-pass til Coachella.

(Foto: Mats Bakken)

Her kan du lese om flere kule kvinner.

Share Tweet Pin It +1

You may also like

Lene Elisabeth Eide

Kule kvinner: Lene Elisabeth Eide

Posted on 21. May 2018

Linn Winsnes Rosenborg

Kule Kvinner: Linn Winsnes Rosenborg

Posted on 12. March 2019

Karoline Skarstein

Kule kvinner: Karoline Skarstein

Posted on 4. September 2018

Previous PostKule kvinner: Lene Elisabeth Eide
Next PostKule kvinner: Susanne Bjerga Todnem