In Christine Krieg

Vil du kjøpe kopper eller t-skjorter?

Vil du kjøpe kopper eller t-skjorter? Her er all infoen du trenger.

Jeg har ingen nettbutikk, så alle bestillinger skjer via melding på Facebook-siden min. Der kan du også se hele utvalget av kopper og t-skjorter.

◼ Jeg har lager i leiligheten min på Torshov – så om du vil kan ting plukkes opp her.
◼ Sender veldig gjerne med Posten om du ønsker det.
◼ Betaling skjer via Vipps Bedrift (eller Paypal om du bestiller fra utlandet).

◼ PORTOPRISER ◼
1 kopp – 115,-
2 kopper – 115,-
3 kopper eller flere – 155,-
1 t-skjorte – 38,-
2 t-skjorter – 85,-

Du betaler bare det portoen koster. Send meg en melding om du ønsker å bestille flere ting så regner jeg ut portoen for deg 🙂

Alle kopper koster 180,-, bortsett fra Anal-koppen som har rosa hank + innside, den koster 230,-.

T-skjortene koster 200,- og er unisex i størrelsen – noe som betyr at de er litt større enn vanlig. Mediocre white man t-skjorten kommer i S til XL, mens de andre kommer i S-L. Flere størrelser kan bestilles – men da må du regne med noe ventetid.

Jeg prøver å ha alt på lager til enhver tid – men innimellom blir jeg utsolgt før jeg rekker å få bestilt opp nytt. Du kan fremdeles legge inn en bestilling – men må vente til varen(e) er på lager igjen.

Share Tweet Pin It +1
Next PostKule kvinner: Lene Elisabeth Eide

No Comments

Leave a Reply